outdoor beklædning

3 gode råd til dig, der skal på sheltertur

Annoncørbetalt artikel

Skal du på sheltertur med familien – så læs med her

Når du skal på sheltertur, er det vigtigt, at du har det rigtige udstyr med. Det betyder, at du både skal have det rigtige udstyr og den rigtige outdoor beklædning med. I denne artikel får du en række gode råd, der sikrer dig den bedst mulige sheltertur.

#1: Husk det rigtige tøj

Det danske vejr er lunefuldt, og du kan aldrig helt stole på, at vejret bliver ved med at være godt. Derfor er det væsentligt, at du forbereder dig grundigt og tager det rigtige tøj med – og gerne skiftetøj, hvis det skulle gå hen at blive dårligt vejr.

#2: Husk bestik og service

Mange laver den fejl, at de ikke tager nok udstyr med, når de skal på sheltertur. Du bør altid sørge for at have rigeligt med bestik med, så du har mulighed for at spise den mad, der bliver lavet. Det er en god idé at vælge bestik og service og i metal eller plastik, så det kan holde til at blive tabt.

#3: Brug en pose til hovedpude

Det fylder meget at have en hovedpude med på sheltertur, og det er ofte besværligt, når du pakker. Du behøver dog ikke at have en hovedpude med, hvis du kun skal være afsted i et par dage – en pose med tøj i kan nemt bruges som hovedpude, når du er på sheltertur.

Det afhænger naturligvis af, hvor luksuriøs du er, men hvis du kan klare dig med, at det knitrer og larmer lidt, når du vender og drejer hovedet, så burde en pose med tøj være rigeligt som hovedpude. Det er nemt og praktisk at have med, og du kan eventuelt bruge en stofpose.

Annonce